Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wandering star

30. 5. 2009 17:11
Á, měchuřina sbalila ženáče

a je v tom prvním stádiu, kdy si myslí, že vyzobává ty nejlepší bobule... můžeme čekat na další povídání o tom, jak se cítí nafukovací panna ze sexshopu.

0 0
možnosti

papaya

29. 5. 2009 14:02
asi si na vás nakonec zvyknu, ženo činu

... dneska jsem se fakt  zasmála. R^

0 0
možnosti

Monty M.

27. 5. 2009 13:08
ja

se klidne priznam... ma pritelkyne je muz cinu! a ja se snazim ;-)

0 0
možnosti

Roman Potoczný

26. 5. 2009 17:44
Myslím,

... že jsem ten článek raději nepochopil :-)

0 0
možnosti

POToole

25. 5. 2009 23:24
Pekny clanek!

Hlavne jsem rada, ze ja mam doma Yettiho! ;-DR^

0 0
možnosti

V.Woolfová

25. 5. 2009 16:48
Dobře napsáno.

Znám muže,kteří raději zůstávají na "svém jistém",i když to je doprovázeno scénami,podezíráním,nevěrami apod.,po změně touží,ale nikdy se neodhodlají.

A nadruhou stranu je dost takových,kteří dokážou odejít.

A u žen je to stejné.Nekteré zůstanou se "svým psychopatem" celý život a v zoufalství se probrečí do konce,jiné se prostě dokážou odstřihnout a jít dál...

Takže shrnuto: mamut nemamut,vše je relativní...;-)V.

0 0
možnosti

Vlastacek

25. 5. 2009 16:03
Mamut vs. veverka

Jistě, chce to odvahu a chuť ke změně, ale pokud vím, tak chlap, který něco chce (myslím skutečně chce), to prostě udělá, ať už jde o mamuta, veverku, tchýninu otravu nebo nové auto...nebo ženu. :-)A to, že jim to někdy trvá delší dobu, bych jim odpustila. Často totiž nereagují tak impulzivně, líp to promyslí, a do něčeho jdou až když se rozhodli, že jim to vážně stojí za to. A zahodit mamuta kvůli každé povyživené veverce, která možná jen líp voní?...nevím;-) Mamut je totiž dost velký na to, aby se dal uvařit na tisíc způsobů...;-D

0 0
možnosti

Vikina

25. 5. 2009 15:28
V podstatě jsi to

vystihla dobře. Dalo by se s ledačíms polemizovat, ale to Ti už napsali kluci dole. Takže jen drobnosti: je spousta mužů, co ženám doma pomáhají, tj. nesedí pouze u telky a pivo nepijí vůbec. Myjí nádobí, žehlí, malují byt, luxují apod. Přesto je nakonec žena z důvodu Tebou uvedených opustí, takže jenom v tom to není. Řada mužů nezahýbá, ať už z jakéhokoliv důvodu, přesto dopadají stejně. Je možné, že muži své ženy neopouštějí jen z lenosti, ale stejně tak i z pocitu zodpovědnosti. Už dávno třeba vědí, že to doma není to pravé ořechové, ale přijde jim sobecké a sprosté opustit  někoho, kdo jim toho tolik dal - muži si pamatují spíše to lepší, ženy naopak nikdy nezapomenou i tu sebemenší urážku. Muži asi berou vážněji svůj slib, zůstat spolu v dobrém i zlém, takže převrátit to a svést na jejich lenost je krapet neférové. Teď skutečně nemluvím o mužích s milenkami,takoví obvykle nemají s manželkou potíže. A poslední - jejich menší zájem o manželku může souviset se stárnutím, zevšedněním

0 0
možnosti

Vikina

25. 5. 2009 15:44
Re: V podstatě jsi to

a, to především, s chováním ženy samotné. On mužský vydrží ledacos, ale stokrát nic umoří i osla, takže si to brání do náruče a dělání tuťuťu kolikrát raději odpustí, protože je manželka dokonale znechutí. To ale pro není důvod ženu opustit.

P.S. Když už tedy žena odejde za lepším ňoumou, s čím počítá? Že jí to lepší vydrží na věky? Jak já to vidím, často jí to vydrží tak půl roku, než jí její milý dá kopačky. V tomhle jsou muži jiní, nebo to mají lepší: když zakotví jinde, obvykle natrvalo, ale žena? Může se to stát, proč ne, já takových moc neznám.

Tím nemíním hájit mužské, chyb máme dost a dost. Ani Tvůj článek ne, základy jsi popsala dobře. O co tu v závěru nakonec ale jde, Mončí, chceš zestárnout vedle partnera, do kterého ses kdysi bezhlavě zamilovala a prožila s ním život (a částečně upravila k svému obrazu), nebo chceš zůstat na stáří sama s kocourem, případně s otrapou, které už žádným novým kouskům nenaučíš? My, muži, dáváme přednost první alternativě. A o tom to je.

0 0
možnosti

Sampis

25. 5. 2009 15:02
Jen taková poznámka na okraj

je zajímavé, kolik žen činu je týráno a nedokáže z takového svazku odejít. No nic.

0 0
možnosti

papaya

29. 5. 2009 14:04
Re: Jen taková poznámka na okraj

mno, spíš se zeptejte, kolik takových statečných žen již odejít dokázalo... ??;-)

0 0
možnosti

René T.

25. 5. 2009 14:48
Rada

Řekl bych, že většina mužů je v zásadě se svým životem spokojena. A žen je to právě naopak. Myslím, že to mužům trochu závidí. Skoro každý muž si totiž dokáže najít tu svou polohu. Od workoholika, sukničkáře, přes sportovce, knihomola až po domácího kutila nebo televizního maniaka. Ženy se snaží muže v tomhle napodobovat, ale moc jim to nefunguje. Přitom mnohdy z principu odmítají polohu, která by jim seděla. Asi mají pocitt, že by utrpěla jejich společenská prestiž. Škoda, takhle můžou jenom závidět spokojeným mužům.

0 0
možnosti

SID09

25. 5. 2009 14:59
Re: Rada

V tomto postřehu je hodně poznání a pravdy.

Mona nám ale tady chtěla asi naznačit, že má rozpracovanýho nějakýho perspektivního ženáče a on pořád ne a ne dát tý svý starý kopačky. ;-D

Fuj - to je ale pohodlný mamut !;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS