Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

8. 9. 2010 11:55
Spletla jste se...

...chtěla jste jistě napsat...Prozatím si připravte pera;-);-D

0 0
možnosti
LS

Ladas the Cruel

19. 5. 2010 14:45
Cheche

Hezké. Ale to abych sebou nosil ven předtištěné smlouvy a určitě by jsi ještě chtěla i reference od bývalých. Něco jako, že jsem skvělý a že jsem čestně dodržoval své závazky až do té doby než vypršela naše dohoda nebo ona uzavřela smlouvu s někým jiným. :-) Plus na poslední stránce moje parametry a jaká je potřeba údržba. ;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

20. 5. 2010 19:32
Re: Cheche

Já takový smlouvy nosím sebou, ale ještě jsem je nusel použít. Stačí dát přečíst adepte návrh smlouvy a může se jít na to jen podle ústní smlouvy !!!!!!;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

22. 10. 2009 13:07
Hele, Mončí,

kam se na Tebe hrabe celá církev svatá i se svými dogmaty a strašením pekelnými ohni. Po zavedení Tvého modelu buďto lidé přestanou páchat hříchy úplně, nebo budou uzavírat jen krátkodobé co nejjednodušší smlouvy.

Mmch, divím se, že Tě tady nenapadly ty femibaby, vždyť to je jasně šovinistický článek, nahrávající mužům; jedině těm tohle bude náramně vyhovovat. Teď už schází jen vymyslet, jak jim z hlavy vygumovat tu jejich nebetyčnou hloupost.

P.S. Správní muži nemají připraveny tužky, nýbrž péra :-P.

0 0
možnosti
ZK

SID09

3. 12. 2009 18:50
Re: Hele, Mončí,

R^!!;-D

0 0
možnosti
AW

workaq

15. 10. 2009 13:34
Jak drahé je zdarma?

Na tohle téma je např. kapitola v knížce "Jak drahé je zdarma?" - autor Dan Ariely.  On to zazývá: Svět tržní / Svět přátelských vztahů a radí NEMÍCHAT. Snadno se sklouzne do tržního modelu a zpátky to prakticky nejde.

Dává příklady: Firma se vám snaží nalhat, jací jste kamarádi a "jedna rodina", ale v problémech se k vám snadno otočí zády.

Požádat souseda právníka, aby vám zdarma zaléval kytky = OK. Požádat ho, aby vám zdarma napsal nájemní smlouvu = Ne. Atd. Ale abych někoho nezmátl, není to kniha o vztazích :-) Ariely je profesor behaviorální ekonomie na MIT.

Osobně si myslím, že kde není na počátku dobrý úmysl, smlouva nic nezachrání.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

3. 12. 2009 14:54
Re: Jak drahé je zdarma?

Při vší úctě si přešlápněte na vedení.:)))

0 0
možnosti
MP

admiral666

10. 10. 2009 22:03
co to je?

To je sranda, nebo je ta kourici (fuj) autorka skutecne tak blba?

0 0
možnosti
ZK

SID09

10. 10. 2009 22:10
Re: co to je?

;-DR^ Je. Prostě naše MONA ! ;-D!!

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

10. 10. 2009 21:55
Myslím, ...

že to rozuzlení tkví v sousloví citový business ... problém totiž je, že jedinci, ať mužští nebo ženské opravdu vidí často lásku jako business, ženy nabízejí servis (žehlení, vaření, ... :o) a muži zajištění apod. ... problém je v tom, že s city by se obchodovat nemělo ... je to něco, co do businessu nepatří, ale do partnerství rozhodně ... jinými slovy proto, abych pro zákazníka udělal maximum, ho nemusím milovat, protože to, co mám udělat definuje právě smlouva. Na druhou stranu u partnerky předpokládám něco víc, než servis, vzájemnou harmonii ... protože servis, ten můžu získat u servisních organizací nebo si ho zařídím sám ... :o) .... já bych to teda až tak moc nespojoval  ... nicméně musím uznat, že jako téma k zamyšlení je to pěkné a tak karmuji R^ (a nic za to nechci :-)) ...

0 0
možnosti
P

papaya

29. 9. 2009 17:38
Ale jooo

skládat slova umíte. Akorát nechápu, proč zase to množné číslo ?? :-P

0 0
možnosti
VD

vdanicek

25. 9. 2009 22:28
Mimochodem Handour uz to cetla mam po ze se ji to bude taky

Poslal jsem ji Link.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

25. 9. 2009 22:18
Moje milovana Mono

Mas opravdu pekne nohy a ttttttttttttttttttttttttttooooooooooo je velky vklad nicmene si myslym ze krome toho ze Kartago musi byt zniceno a ParoubkoTopolanek musi jit do p..haje, ze je to problem vychodoevropske spolecnosti, na zapade je to mnohde lepsi. Ale Muz to umi zvladnout. Vis ze te dlouho miluji a vubec se za to nestydim. Az budu v Cechach mozna nekam zaskocime, podle libosti. Treba do Barcelony a do Figerasu ;-P, nebo treba do Rybitvi. Tm tam je to taky pekny, RybytviRybytviRybytvi tam je teda maj.......

;-)V

0 0
možnosti
T

tekanna

24. 9. 2009 14:30
"Ode dneška budu chtít,

... aby každý chlapík, co projeví zájem vzít mě na rande, podepsal smlouvu. Alespoň smlouvu o smlouvě budoucí. Nechci se dostat do situace, kdy narazím na dodavatele, který už dal svou exkluzivitu jinému klientovi." Mně stačila jedna prostá otázka, smlouva netřeba ;-) Samozřejmě se lží se musí počítat, stejně jako do smlouvy se dá napsat ledacos a spoléhat se na důvěru/krátkozrakost/hloupost druhého. U obchodů bych ještě pochopila, že jde o materiální zisk, ale proč lhát o "exkluzivitě" v citové oblasti? Stejně tak musím přiznat, že mi nikdy nešlo na rozum, proč - zvlášť ženy - dobrovolně hrají druhou ligu, ačkoli by raději jedinečnost. :-)

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

24. 9. 2009 14:53
Re: "Ode dneška budu chtít,

Tak to se trochu mýlíte. Do smlouvy se právě nedá napsat ledacos. Pokud se tam něco napíše a obě strany to strvrdí svými podpisy, tak se to musí splnit. A pokud ne, následuje sankce, tedy - soud - pokuta - exekuce - vězení atd. Zatímco běžné lhaní a slibování lze vcelku snadno aplikovat bez hrozby sankce, proto to nikomu nedělá  problém.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik