Děkujeme za pochopení.
Vikina2
No jo, Mončí,
to jsou jen takový obecný řečičky, co kdyby ses dala do sepisování receptů ... při Tvých zkušenostech a znalostech! Nebo myslíš, že to nemá cenu, protože na to si musí přijít každý sám? Nebo, jak my, mužští říkáme ... každá ženská má svou hlavu a žádná si nenechá nic říci, natož dobře poradit .
hurkajan
pravda
vždy záleží na kuchařce a ingrediencích jak se schodnou a doplní...fantazie ta je věčná a chuť ochutnávat nekonečná i připečené bude skvělé servírované vášní až do...
dva mraky
těžké vaření
Tyhle recepty jsou náročné, suroviny totiž musíte často nakupovat v divných obchodech, máte bílé krystalky a nikdo vám nedovolí ochutnat jestli to náhodou není sůl nebo něco horšího, a z vajíčka občas vyběhne kuřátko případně bazilišek, to pak vyžaduje opravdu hodně dobrou kuchařku.
marlow
No nevim
Nezkusena kucharka malokdy ukuchti mistrovske dilo. Ve vztazich tohle neplati. Dokonce bych rekl ze prilis mnoho zkusenosti vede zapravidla spis ke skode nez ku prospechu Znam nekoho komu to vyslo napoprve a vypada to ze naporad. A par kamaradek ma zkusenosti na nekolik zivotu - a samy priznavaji ze si pripadaji v zacarovanem kruhu. Zacarovanem kruhu svych zkusenosti a "umeni" jednat s chlapy...
mona m.
Re: No nevim
To je jen štěstí začátečníka... ale kdo chce hrát na profi úrovni, musí mít nejen cit a talent, ale také dostatek zkušeností. Průměrných hráčů je! A hráček ještě víc... ale kdo nechce hrát o pár kaček, nýbrž o pořádný balík, ten musí trochu umět a riskovat...
myschelle
chlap není hotové jídlo
chlap je ingredience, vaří se až vztah. i ty nejlepší suroviny se dají ještě pěkně zkazit, zvláš´t pokud se vaří podle návodů z ženských časopisů
Lewis
Ingredience
Problém je, že spousta žen by ráda právě to creme brulee, ale neuvědomuje si, resp. odmítá pochopit, že sama má ingredience maximálně tak na puding z pytliku...
V každém případě Mona is back a jsem za to rád...
mona m.
Re: Ingredience
To je pravda... buď nemají ingredience nebo správné pomůcky nebo nemají dostatek zkušeností... a zkuste udělat creme brulee, když spálíte i polévku z pytlíku a troubu máte leda tak na gauči.... Díky za přivítání :o)
ladyevil_cz
Příjde na to...
...na co mám zrovna...chuť Ale nejlepší je asi...nechodit kolem horké kaše...neplakat nad rozlitým mlíkem...nečekat na pečené holuby...a hlavně...protřepat a nemíchatI gdyž...poslední jde stejně...do trenek
Hanka Novotná
Re: Příjde na to...
konečně to není jen o jídle...trocha školení a už jsme se dostali do trenek.
mona m.
Re: Návrat Mony M.
Diky! Je mile, ze si tu na me nekdo pamatuje :o)
Monty M.
...
vsechno ma prece svou cenu! Nemuzete cekat, ze vam jen tak budou litat peceni primo do pusy!
mona m.
Re: ...
Neee??? Fakt neee??? ANi kdyz jim vlezu do letove drahy?