Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jack777

12. 8. 2008 15:58
...

Myslím, že úkolem muže nebylo jen něco ulovit, ale postarat se i o vše okolo. Postavit nebo najít přístřešek, vyrábět nástroje, zajistit bezpečí a oheň atd... Ostatně člověk nemusí chodit do dávné minulosti, stačí se podívat na dokument o nějakých přírodních kmenech. Jako nedávno jeden o současném severským kmeni "Nencích" žijícím mimo civilizaci. Mě spíš přišlo, že muži tam měli více úkolu a navíc mnohem nebezpečnějších a těžších a při shánění potravy šlo mnohdy o život....

Jejich ženy, ačkoliv oproti městským typům žádné třasořitky, neměly na mužskou práci takovou páru. Bez mužů by se neobešli zemřely by hlady a mrazem a muži bez nich, protože by se nikdo nestaral o děti a o iglů :-). A s vědomím toho se k sobě chovali s úctou a nikdo neremcal.

Asi lovíte ve špatných vodách, já svý holce volám každej den V

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

12. 8. 2008 15:57
Pokud nepíše,

možná neví, že na jeho mail čekáte. :-P

Protože chlap jen těžko chápe, že  někdo (ženská) drží v ruce telefon, chce s ním mluvit, a místo aby vytočila jeho číslo, tak čeká až to napadne toho na druhé straně. ;-D

0 0
možnosti
ŠV

WANG

12. 8. 2008 15:44
no nekdo

musi vydelavat na ty veci co si zeny vymysli ( treba v tech vzacnych chvilkach mezi poradou a telefonatem otravne klientce), ze ? ;-)

ono jde take o to, aby si partneri byli trochu vzacni, je tezke se ptat co noveho nekoho, s kym jsem prokecal pul dne :)

jinak je mi autorka sympaticka svym slohovym stylem, zrejme to bude rajcovni zena a to komplexne (fyzicky i dusevne), preju hodne zdaru a obcas dejte nekomu cislo, nebudete se muset divit ze nikdo nepise :-)

0 0
možnosti
KH

klarisah

12. 8. 2008 15:39
Hmmm,

taky ani tuk.... a to mam dneska svatek ;-( Clanek opravdu sedi R^

0 0
možnosti
VK

waikiki

12. 8. 2008 15:20
paráda!

jako obvykle jsem při čtení pokyvovala hlavou:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik