Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

admiral666

27. 3. 2009 17:24
navazani vztahu v mladi

Inteligentni lidi, jak kluci tak holky, kteri jsou schopni navazat vztah zamlada a chteji ho navazat, v naproste vetsine pripadu narazi, bud jsou se snahou o vztah s vysmechem odmitnuti, nebo investuji nekde, kde to nema smysl a jsou hodnekrat zklamani. Divite se, ze zahorknou a zustanou sami? Malokdo z nich ma to stesti, ze najde sobe podobneho. Tito lide se vekove miji s vetsinou, ktera zamlada zije bud nevazane, nebo v nepevnych srandavztazich, ktere se ruzne rozpadaji a navazuji, jak se jejich parta meni. Tato vetsina casem, kolem 30 dospeje a usadi se (vzdy mi bylo zahadou, jakym zpusobem si toho zivotniho partnera vyberou po napr. 20 predchozich, jestli je to nahoda, rezignace, unava, nebo skutecne poznani praveho), jenze tou dobou ti, o kterych jsem psal zpocatku, uz o nikoho nestoji, jsou znechuceni, zlomeni a prizpusobili se samote. Nekteri odmitaji nahle se vynorujici zajemce/kyne o vztah uz z principu a z hrdosti. Bodejt, kde byli driv?

0 0
možnosti

dino_na_idnes

12. 3. 2009 16:12
Jsou

Je fakt, že znám jen jeden příklad, ale znám. Jeden můj známý ajťák, který byl do třiceti tím rozjíveným puberťákem, po třicítce tak nějak dospěl a začal myslet na kariéru a zrovna v 35 se oženil, poprvé, vzal si 22 let starou (tedy mladou) holku...

A starší dcera je dnes ve druhé třídě a mladší syn ve školce. Funguje jim to těch skoro deset let bezvadně a nevypadá to, že by se to mělo v nejbližší době změnit, prostě se potkali dva lidé, kteří chtěli totéž - rodinu. A mají ji, včetně otce, který je schopný se o rodinu postarat, a matky, která poskytuje skutečné teplo rodinného krbu.

Někomu by se mohl nelíbit ten věkový rozdíl, ale pravdou je, že svobodná, bezdětná nikdy nevdaná třicítka je rozhodně o řád podezřelejší než pětatřicátník, co je na tom stejně.

0 0
možnosti

Saša

23. 2. 2009 10:56
Staří mládenci zůstávají těmi mládenci z opatrnosti.

Každý, kdo kouká kolem sebe s otevřenýma očima, vidí. Například toto:

http://www.euroskop.cz/38/6668/clanek/manzelstvi-vydrzi-v-cr-tretine-paru-temer-nejmene-v-eu/

Jak dopadne u nás muž při rozvodu a po rozvodu, to je také všeobecně známo. Píše se o otm třeba zde:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/klara-samkova-vesela-.php?itemid=5964

Chybami se člověk učí a ten rozumný se učí chybami druhých.

0 0
možnosti

kontrola_nemocnych

15. 2. 2009 20:09
co na to rict

jen ze pani je vyzobana slunecnice s vysokymi naroky. jenom hlupak by si zacinal s takovou megerou kdyz muze mit mladsi, kterou si vycvici k obrazu svemu :) zaklad je samozrejme si ani tu mladsi nebrat.

0 0
možnosti

Danny_Kay

15. 2. 2009 14:48
Castecne pravda...

...nepouzitelni pro vztah mozna...ale je to jejich vec. Zvlaste ti, kteri si behem te doby vybudovali karieru, by spise zaslouzili obdiv, protoze se nezasekli s zadnou hloupou zenskou, co je bude zbytecne prilis zdimat o prachy, pac to je presne to, co tyhle baby umeji. Navic, mluvime-li o podezrelych muzich, musime si uvedomit, ze pokud je autorka na tom stejne, je na tom vlastne hur, protoze u zen se to bere trochu jinak. Ja teda vekem zatim do zminene kategorie nastesti nespadam, takze nejsem "potrefena husa", ale je smesne pozorovat, ze nejaka zenska ve veku po puberte ceka snad na nejakeho prince...Jeste bych rad rekl,ze ja sam nejvice pohrdam "svobodnymi matkami"...To jsou zenske, co nebyly schopny odhadnout s kym mit ci nemit dite, coz je pro zivot zasadni. Samozrejme jsou vyjimky, kdy zenska nemela zadne znatelne podnety k tomu, aby otce jejiho ditete zavrhla,ale tech je minimum. Vetsinou jsou tyto podnety jasne patrne a je blbosti zen, ze je neprokouknou. Pak se divi.

0 0
možnosti

kontrola_nemocnych

15. 2. 2009 20:13
Re: Castecne pravda...

proc by mel bejt podezrelej nekdo kdo buduje karieru, ma solidni financni zajisteni a misto toho aby to cpal do chrtanu naky krave tak si uziva a kdyz dojde k tomu ze ta se kterou je zacne zvysovat naroky tak ji proste kopne a poridi si novou? ten clovek ma rozum, ozenit se aby mel osetrovatelku se muze klidne az daleko po ctyricitce nebo v padesati. nam chlapum halt vlak po tricitce neujizdi, my se v nem  pohodlne vezeme :)

0 0
možnosti

Holy_Kitten

15. 2. 2009 0:15
Milá slečno,

Váš blog pročítám dost ráda, a v tomhle článku jste, zdá se mi, bouchla hřebík na hlavičku:-) Taky se mi v okolí množí nezadaný po pětatřiítce, ale nejsou to chlapci jako květ, jsou to spíše podivíni, nepoužitelní ajtáci, maminčini mazánci a pralesní smrdutci. Takže za článek rozhodně karmu, máte báječné postřehy:-)

0 0
možnosti

kontrola_nemocnych

15. 2. 2009 20:11
Re: Milá slečno,

zapomela si na nechutny fotry od rodin co celej den makaj jako soumari aby meli od ty svy semetriky :)

0 0
možnosti

aussie

13. 2. 2009 7:32
Chce to

evidentne zmenu prostredi... Co takhle melbourne? ;-D

0 0
možnosti

Vikina

13. 2. 2009 4:38
Tak Moni,

dnes jsi to teda fakt schytala. Teda, Ty víš, že iluze jsem si o Tobě nikdy nedělal, ale zase tohle je přece jen moc.

Přemýšlel jsem, jestli to foto skutečně patří Tobě, jak ses snažila zpochybnit, leč když vidím ty drzý články, tak k tomu Gesichtu to fakt sedí (to by tak scházelo, aby takový nehoráznosti psala nějaká tlustá, pihovatá ošklivka).

Mimochodem, zmizel nám Jirka Fiala, tak doufám, žes ho neodpráskla. Byla by to škoda a byl tady příjemným osvěžením. Takhle si už budeš muset vystačit jen s čirým nadáváním a nevůlí.

0 0
možnosti

Holy_Kitten

15. 2. 2009 0:17
Re: Tak Moni,

Proč hned slova jako drzý a nehorázný?;-D Moc vás, milý pane, v tom vašem spravedlivém hněvu nechápu:-)Ale to je vlastně fuk.

0 0
možnosti

Wendolene

13. 2. 2009 2:56
Nesouhlasim

Stary mladenec neni vzdy podezrely, zalezi na jeho povaze, nekdo je proste vecny Don Juan, neni divu, ze si chce uzivat a nekdo vazne nema potrebu se zenit a plodit deti. Znam nekolik starych mladencu, ktere se porad nejaka zoufalka snazi uhnat, ale oni jsou proste zaprisahli stari mladenci. Muz jako stary mladenec neni tak podezrely jako stara panna. Kdyz je zena neprovdana a bezdetna po jistem veku, okoli na ni shlizi se soucitem ci opovrzenim. Pokud hledate partnera, ktery neni opotrebovany a nema zavazky, hodne stesti...

0 0
možnosti

Vikina

15. 2. 2009 20:34
Re: Nesouhlasim

Zdravím Wendy, divím se, že ses tady objevila zrovna Ty a navíc naši Moničku rovnou důkladně neumyla.  Nicméně, co říkáš těm příspěvkům nad Tebou, to už je jiná káva, než ty čajíčky, co sem chodily, nevím nevím, jak to Mona vydýchá.

0 0
možnosti

alicew

13. 2. 2009 2:52
a spoustu dalších vad

jsou dost často nevěrní...

0 0
možnosti

Vikina

13. 2. 2009 3:59
Re: a spoustu dalších vad

No a co, u mužů nevěra upevňuje manželství.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik