Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

deatomizator-treti-generace

12. 2. 2009 11:47
nezadany muz

po 30 je podezrely... ale priznej si mono ze ty taky ;-D me by vzdycky zajimalo, co ty zeny ktery jsou samy, jakou maji predstavu o svym partnerovi, vetsinou maji premrsteny pozadavky, nikdo jim neni dobry... a ten kdo je, ten zas necehce je

0 0
možnosti
JP

tewet

12. 2. 2009 11:26
Zajímavé čtení

Slibuji, že se nad sebou letos zamyslim, pak se Vám slečno zajisté ozvu. Tedy pokud jste alespoň tak inteligentní, jak se zdá z článků, pokud dokážete nabídnout absolutní věrnost a důvěryhodnost, pokud se s Vámi nechá jít do společnosti bez zásahů chirurgie, pokud pocházíte z rodiny, u níž se dá předpokládat, že její vliv na naše potomky nestvoří duševní mrzáky moderní doby, pokud máte zájem chápat, milovat a podporovat člověka, který pro Vás bude nepochopitelný a neschopný přeměny podle Vašich představ...

0 0
možnosti

anžto

12. 2. 2009 11:58
Re: Zajímavé čtení

já sice nejsem mona, ale klidně zavolej;-D

0 0
možnosti
AA

Saša

12. 2. 2009 11:22
Autorka má v zásadě pravdu a tak nechápu,

proč jí tady většina lidí nadává. Ona dobře vystihuje skutečnost, jen nejpomenovává správně příčiny toho stavu. Příčin je samozřejmě vícero, ale jednou z hlavních je odkládání sňatku dívkami.

Průběh stárnutí žen je jiný a dívky mají pocit, že mohou odložit svatbu (tedy rodinu) až na dobu po třicítce, do třiceti že se mají vzdělávat a budovat si kariéru a užívat si mládí. Přitom však zapomínají počítat se stárnutím mužů.

Mladí muži jsou do třiceti let v zajetí svých hormonů, po třicítce začínají přemýšlet. Po třicítce muži začínají stárnout. Muž po třicítce se již tolik ženit nechce, protože má méně síly na zvládnutí této změny. Do třiceti si zvykl a naučil se žít bez manželky a po třicítce každým dalším měsícem stoupá nechuť ke změna a klesá síla k provedení životní změny. Mladšího muže lze k oltáři dotlačit snadno - přes hormony nevidí, neslyší, nepřemýšlí a NEBOJÍ SE. Po třicítce je hormonů méně a méně a méně…

0 0
možnosti
AA

Saša

12. 2. 2009 11:26
Rozdíl mezi muži a ženami se nedá překonat hloupými

feministickými články v dívčích časopisech o tom, že mladé holky si mají užívat, mají studovat a pak si budovat kariéru a na svatbu a děti že je dost a dost času... To to totiž není, protože svatba není záležitost jen ženy, ale i muže, a proto rozumná dívka nemyslí jen na sebe, ale i na pocity a potřeby chlapců - pak nedojde k osamělému stáří.

Prostě dnes je to tak, že dívky se nechtějí vdávat do třiceti a muži se nechtějí ženit po třicítce.

Je ohrožená žena, která to nepochopí a myslí si, že muži prožívají život ve stejném rytmu a že tedy po třicítce bude mít na vdávání ten pravý čas: s vysokou pravděpodobností zůstane svobodná, nebo se vdá “křečovitě a z vyděšní” velmi nevhodně.

Naopak dívka, která situaci chápe a “uloví” si ho včas, dokud je mladý a ovladatelný, a hned ho dotlačí k oltáři, má šanci na výběr klidný a uvážlivý a z většího počtu zájemců… jen se musí sama trochu zapřít a odříci si tu mladickou volnost dříve než po třicítce.

0 0
možnosti
M

mammamia

12. 2. 2009 11:19
opravdu

jste chytre stvoreni, udelejte si sama obrazek viz. mistni diskutujici.

nedovedou pochopit, ze jste zajimava krasna zenska a boji se vasi inteligence.

oni radeji ty trapny mareny, co k nim vzhlizi, maji iq bodu mrazu a nicim je nepredci, pak jsou kingove.

ale nechapou, ze jsou hlavne trapni, ubozi a k smichu.

tak good luck!!!V

0 0
možnosti
JK

MiroTR

12. 2. 2009 11:50
Re: opravdu

No, chytré stvoření by vědělo, jak ulovit chlapa a nevykládalo by o ochočení. ;-D

0 0
možnosti
JK

MiroTR

12. 2. 2009 11:08
Inu,

pokud Vám jde o "ochočení", tak se nedivte. Oni ti starší asi vědí, komu se vyhnout velkým obloukem. ;-D

0 0
možnosti
PL

ALLDAER

12. 2. 2009 11:01
:-)))

Tak právě kvůli takovým jako je autorka, jsem rád, že jsem sám. Asi bych ji po chvíli umlátil nějakým vhodným tupým předmětem. A nejlepší na tom je, že si tyto dámy ještě na chlapy stěžují. Přitom každý rozumný muž před nimi vezme raději statečně  nohy na ramena než, aby skončil ochočený a poté následně buď v Bohnicích nebo krimu. To už záleží na dotyčného povaze. ;-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

12. 2. 2009 10:59
Přestaňte brečet

Ti chlapi, který kritizujete, se nechtějí zadávat, tak je nechte být a netlačte někam kam nechtějí. 

Chyba je jednoznačně u vás. Proč jste tak dlouho hledala? Holt každý kdo váhá, s tím musí počítat že se počet volných jedinců opačného pohlaví s přibývajícím věkem jaksi přirozeně snižuje.

Naopak jsou zase k mání rozvedení a vdovci, případně nějaké bokovky.

0 0
možnosti
DD

ja_david

12. 2. 2009 10:56
ja mam recept jak najit chlapa. :)

hlavne ho vubec nehledat...zit si svuj zivot, uzivat si, srset energii, mit rada sebe a vsechny okolo...proste bejt pekna, spokojena, zdrava zenska....a pak se najednou objevi...uvidis, fakt to funguje :)

0 0
možnosti
AZTSČ

A zas ten sedlák Čupera

12. 2. 2009 10:56
Re: ja mam recept jak najit chlapa. :)

R^

0 0
možnosti
D

Dannn

12. 2. 2009 10:56
teda panove...

no reknete, chteli byste nekdo holku jako je autorka clanku? Ja tedy ne, z jejich uvah vyzaruje akorat povrchnost, nadutost a nesnesitelnost. Holkam/zenam, ktere znam ze sveho okoli, nesaha tahle slecna ani po kotniky.

0 0
možnosti
RB

smajlik :)

12. 2. 2009 11:04
Re: teda panove...

Ano, přesně takové potom všude možně pofňukávají nebo nadávají, jak nikde "nejsou" chlapi. Bodejď by byli, chlap, co za něco stojí, o takové nikdy mít zájem nebude. Chlap, který má úroveň a umí se postarat sám o sebe, logicky hledá PARTNERKU, a ne povrchní nánu, která chce někoho ochočovat. Je zajímavé sledovat, které typy se takhle stěžují, a které holky naopak nemají problém si najít solidního chlapa. Rozdíl mezi takovými ženami poznáte na první pohled.

0 0
možnosti
RK

krakra

12. 2. 2009 10:53
No

No co se týče závisloti na mamince - kolikrát je to u holek eště horší.

0 0
možnosti
AZTSČ

A zas ten sedlák Čupera

12. 2. 2009 10:54
Re: No

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik